Presentació llibre Sant Jordi 2019

 

El passat dissabte vam organitzar junt amb l’escriptora Teresa Saborit l’esdeveniment anual que celebren els escriptors del blog Vull Escriure. Com cada any per Sant Jordi fan entre tots un llibre, en ell apareixen un recull de relats escrits per tots ells.

 

 

Aquest any la Teresa va pensar en Re-Pera per organitzar una trobada diferent. Per poder obtenir els llibres s’havien de col·locar en 4 grups i en cada taula tenien una sèrie de pistes que amb l’ajuda d’un dels llibres podrien anar desvelant.

 

 

En cada taula hi havia una clau amagada en un objecte, i cada grup havia de trobar-ne una d’elles. Una vegada les haguessin trobat totes havien d’obrir els cadenats que tancaven la bossa on estaven amagats els llibres.

 

 

Finalment els escriptors van poder resoldre els enigmes i per tan van trobar les claus per obrir els cadenats de la bossa on estaven els llibres amagats. Aquí podeu veure com la Teresa feia entrega dels llibres a algun d’ells.

 

 

Dins de cada llibre van poder trobar cadascun dels escriptors un detall. Els vam obsequiar amb un punt de llibre que vam encarregar a Bridepalla. No és un punt de llibre qualsevol, està fet de paper plantable amb llavors de plantes aromàtiques i de tot tipus. Totalment ecològic i sostenible.

 

 

Esperem que us hagi agradat la idea de fer una presentació de llibre diferent. A més d’una trobada amb els mateixos escriptors. Va ser un esdeveniment ecològic i sostenible. Tots ells van assegurar que havia sigut la Re-Pera! 🙂

 

 Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *