Re-Pera a Vida Verda de RNE4

El passat dissabte 4 de Maig em va entrevistar la Pilar Sampietro en el programa Vida Verda de Radio4. On parlen durant una hora d’ecologia i música. Per conèixer les iniciatives populars més actuals sota criteris de biodiversitat, paisatge i cultura social del territori mediterrani. Va ser un plaer haver estat allà compartint experiències sostenibles. Vam explicar com sorgeix l’idea de Re-Pera, com organitzem esdeveniments ecològics i com evitem l’ús de plàstics en ells.  Podeu escoltar-ho a partir del minut 30. És un programa molt interessant. Us deixem l’enllaç per a que pugueu sentir l’entrevista i el programa complet.

 

http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_SVIDAVR/mp3/7/0/1556880318307.mp3

Esperem que us agradi! 😊Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *