Re-Pera a Recursos Homínids RNE4

Fa un parell de setmanes el Lluís Freixes del programa Recursos Homínids em va fer una entrevista. Va venir a l’esdeveniment que vam organitzar a Terra Veritas el 25 de Maig. Em va donar un cop de mà amb la coordinació, per poder experimentar la meva feina com a organitzadora.

 

 

I d’aquesta manera, poder entendre com és un esdeveniment sostenible amb el medi ambient des de dins. Va ser un plaer i una jornada molt divertida. Si vols saber més sobre com organitzem a Re-Pera esdeveniments ecològics pots escoltar el podcast. Aquí a baix us deixem l’enllaç per a que pugueu sentir-lo.

⇓⇓⇓

http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_RRKR21G/mp3/1/0/1559063358201.mp3Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *